Vuxna

Annette Brandelid

Annette Brandelid

af Hjo

Tid: Fredag 22 november, klockan 12.30
Plats: Lilla scenen

Annette Brandelid har skrivit mysdeckarserien “af Hjo”, en serie som ger spänning, relationer och småstadsliv i en trivsam blandning och som utspelar sig i författarens barndomsstad. I böckerna får läsaren bland annat lära känna poliserna Helena, Max, Jessica och Axel, journalisten Sara, byggmästaren Larsson. Utredning kring mystiska dödsfall, där orsakerna inte alltid är vad de först verkar vara, blandas med vardagliga händelser i såväl huvudpersonernas liv som i småstaden Hjos.

Annette kommer att presentera sig själv, mysdeckarserien och Supern som är en barnbok som hon skrivit tillsammans med sin make Johan. Det är den första delen i serien Superns sagor där riktiga traktorer får berätta om sina liv, vad de gör och vad de tycker om det. Berättelsen är baserad på verkliga händelser och utspelar sig på familjens lilla gård i Värmland och illustreras av fotografier.

Vid sidan av sitt författarskap arbetar Annette Brandelid som teknikinformatör i det egna företaget X-press Teknikinformation AB, som erbjuder tjänster inom teknikinformation.

www.wordfromhjo.se

Kommentarsfältet är stängt

Tema av Anders Norén