Om

Dags att boka bord!

Du kommer väl ihåg att boka bord till Värmlands bokfestival den 22-23 november.100 utställare har redan bokat plats och det strömmar in nya anmälningar hela tiden.

Du bokar bordet här på webben (se längre ner). Bordsbokningen är öppen till den 10 oktober.

Årets bokfestival är den 22 och 23 november på Nöjesfabriken i Karlstad. Naturligtvis med massor av böcker, workshops, scenprogram och aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna.

Ett 100-tal författare, både regionala som nationella gäster, presenteras på Värmlandsscenen, Stora scenen, Fictionscenen och Kunskaps- och mediascenen.

Fantasy, fiction och rollspel

En nyhet för i år är en speciell scen för fantasy, fiction och rollspel. Denna scen och dess innehåll växer fram i samarbete med Studiefrämjandet och Vuxenskolan.

Mingelkväll 22 november

Missa inte vår mingelkväll för utställare och verksamma inom kulturområdet, en branschkväll med möjlighet att knyta värdefulla kontakter.

Pris 99 kr (exkl. moms) för en tallrik med Pintxos (tapas). Vi står för underhållning.

Valfri dryck köper du på plats. Du anmäler dig i samband med din bordsbokning.

Årets program

Vårt scenprogram lägger vi upp successivt här på vår webbsida med start under senvåren/sommaren.

Klara för årets bokfestival är bland andra Jan Guillou, Ninni Schulman, Ingela Korsell, Mats Strandberg, Per Gustavsson, Lisa Bjärbo, Ångestpodden, Annika Lindgren, Saga Becker och Alexander Karim. Fler namn släpps inom kort.

Din anmälan

Vi har utvecklat vår anmälningsfunktion så att du fyller i mer information vid din bokning. När du har fyllt i alla rutor och skickat iväg får du en bokningsbekräftelse till din mailkorg.

OBS! Du måste fylla i alla rutor i din bokning för att den ska vara giltig. Medverkan för bokpresentation är ca 25 minuter och vi vill ha din bokning senast den 10 oktober.

Om du vill ha scentid för att presentera din bok eller projekt, ha gärna en högupplöst bild på dig själv tillgänglig i datorn innan du börjar fylla i din anmälan.

Bordsbokning

Kontakta oss

Ricky Andreis
Projektledare
072-701 05 13
ricky.andreis@regionvarmland.se

Britt-Marie Lindgren
Ansvarig för bordsbokning
054-701 10 44
britt-marie.lindgren@regionvarmland.se

Ladda ner inbjudan

2 Kommentarer

  1. Jag är medlem i Värmlands konstförening, men ingen bokførening. En bok ”Små godisar på rim” kan beskådas på Sunnes bibliotek. Vill så gärna få såld någon på festivalen

    • Patrik Hamberg

      Hej Vera!
      Du är välkommen att boka bord ändå, men du får välja att boka som företag/organisation. Lite billigare blir det om du blir medlem i till exempel Värmländska FörfattarSällskapet eller Föreningen Värmlandslitteratur först (det kostar 150 kronor att bli medlem i någon av föreningarna).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema av Anders Norén