Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död

Tid: Lördag 23 november, klockan 11.00
Plats: Stora scenen

Alexander Karim debuterar med en skruvad underhållningsroman med vibbar av Memento och Måndag hela veckan. När Jonas Paulsson vaknar på morgonen tror han att det är en helt vanlig söndag. Han äter frukost, går en sväng på stan och blir därefter brutalt mördad i sitt hem. När hann sedan vaknar upp oskadd i sängen tänker han självklart att det hela var en mardröm. Men snart inser han att dagen han vaknar upp till är lördagen, dagen innan hans förestående död…

Alexander Karim föddes i Uganda 1976. Han utbildade sig till skådespelare i USA och flyttade tillbaka till Sverige år 2000 och började då jobba med film. Flera filmer som han varit med i har prisbelönats. Han är även aktuell som huvudrollsinnehavarare i hyllade thrillerserien Advokaten.