Ett enklare liv

Tid: Lördag 23 november, klockan 12.35
Plats: Stora scenen

Detta är andra delen i Anna Fredrikssons serie Pensionat Pomona, ett relationsdrama på tre generationer kvinnor på Österlen. Midsommartid i fiskeläget Kivik på Österlen. Lagom till semestersäsongen öppnar Sally äntligen sitt pensionat. Hon tvingas snart inse att det är mycket svårare än hon trott att driva en sådan verksamhet. Dottern Josefin kämpar med sitt självhushåll, men drömmen om ett enklare liv är svår att upprätthålla när pengarna inte räcker. Till slut måste hon och pojkvännen fatta ett livsavgörande beslut.

Anna Fredriksson debuterade som författare 2011 med romanen Sommarhuset. Yrkesbanan började som reporter och frilansjournalist. Hon övergick till drama och var bland annat huvudförfattare till serien Rederiet. Anna Fredriksson skriver främst romaner men även film- och tevemanus.