Ett hållbart liv

Tid: Lördag 23 november, klockan 11.50
Plats: Stora scenen

Klimatångesten sprider sig bland allt fler människor. Frågan om vår planets framtid kan kännas överväldigande stor och obehaglig. Finns det egentligen något man kan göra som enskild individ? Ja, massor! Det får vi lära oss i den här boken som är Naturskyddsföreningens stora guide till att leva ett mer hållbart liv.

Även om man som ensam person inte kan rädda klimatet finns det en hel del små saker som var och en kan göra i sin vardag och många sätt att påverka företag, politiker och andra makthavare att ta sitt ansvar.

Boken Ett hållbart liv innehåller 365 tips för både vardag och fest, för arbetsplats och semester och för hela året. Den är skriven av författaren Johanna Stål – välkänd redaktör för miljötidningen Camino – och gavs ut av Naturskyddsföreningen i samarbete med Bonnier Fakta.