Uppdaterat! Som ni kanske noterat blir Värmlands bokfestival digital i år. Därför går det inte heller att boka bord längre.

Värmlands Bokfestival 2019 blev mycket lyckad med många utställare och besökare.

Nu är vi åter igång med planeringen av Värmlands bokfestival 2020, som i år går av stapeln den 13 och 14 november på Nöjesfabriken i Karlstad.

Vi vet alla att det är väldigt bekymmersamt i världen och Sverige idag på grund av Coronavirusets framfart. Vi hoppas naturligtvis på att denna svåra situation ska vara mer stabil i höst och helst helt förbi. Om den allvarliga situationen dock kvarstår och vi inte kan genomföra festivalen så kommer vi att meddela er alla i god tid.

Du som önskar medverka som utställare bokar genom länken nedan. Hyr du ett bord får du även möjlighet att presentera dig och din bok eller verksamhet på en av våra fem scener (Stora scenen, Lilla scenen, Värmlandsscenen, Kunskapsscenen samt Fantasyscenen). Den sistnämnda får i år ett utställarområde närmare scenen.

Glöm inte att anmäla dig till vårt branschmingel på fredagskvällen, i år den 13 november. Då möts utställare och andra inbjudna inom kultursektorn. Det är en möjlighet att träffas, umgås och knyta värdefulla kontakter.

Vi hoppas också kunna förbättra parkeringsmöjligheterna för utställare och återkommer om detta under hösten innan festivalen.

Nöjesfabriken har varit vår mässpartner de sista fyra åren och tillsammans försöker vi hela tiden förbättra vår mässervice kring festivalen. Vill du veta mer hur lokalerna ser ut kan du gå in på nojesfabriken.se/event-festlokaler

Varmt välkomna!