Obs! Årets skolprogram blir digitalt.

Nu är årets skolprogram för Värmlands bokfestival klart. I år är det Morgan Eriksson och Erik Sjölind, praktikanter från Kulturvetarlinjen, som satt samman programmet som vi är mycket stolta över. Vi hoppas att ni vill boka ert besök hos oss den 13 november och som vanligt gäller det att Region Värmland står för 50 % av era busskostnader i samband med besöket.

Praktiskt

Den stora tillströmningen av skolungdomar till festivalen har medfört att lunchtider, förvaring av matlådor och ytterkläder med mera har varit lite rörigt och stressigt för många. Vi kommer därför att organisera om detta så att era respektive klassers besök även praktiskt fungerar så bra som möjligt.

Från och med den 1 juni kommer alla skolbokningar att hanteras av Birgitta Larsson på Mediecenter Värmland, Jag är väldigt glad att hon kan hjälpa oss med detta viktiga arbete. Alla frågor kring ert besök tar ni med henne (kontaktuppgifter hittar du längre ner).

Pandemin

Coronaläget måste nämnas. Vi hoppas och tror att krisen är över tidig höst och att vi kan ses på Nöjesfabriken i november. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och återkommer så snart som möjligt om vi tvingas tänka om, senast under september. Vi jobbar på en plan B kring en eventuell digital lösning av programmet.

Än så länge planerar vi för Värmlands bokfestival med fysiska besökare och möten.

Varmt välkomna!
Ricky Andreis

Kontakt

Birgitta Larsson
Medieassistent
birgitta.larsson2@regionvarmland.se
010-833 10 68

Ricky Andreis
Projektledare
ricky.andreis@regionvarmland.se
010-833 10 52