Berätta aldrig det här

Fredag 13 november klockan 10.30

Möt Frida Boisen i samtal med journalisten Kajsa Carlsson.

Morsdag 2007. Frida glömmer att ringa och att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död. Men det är när Frida upptäcker hennes sista hälsning som världen fullkomligt rämnar.

Berätta aldrig det här är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi. På ett lika litterärt som lättillgängligt språk navigerar författaren genom då- och nutid, och kombinerar bottenlöst mörker med rak humor och oförställd öppenhet i sin strävan att bryta rådande tabun.

Frida Boisen är verksam som journalist, talare och författare. Hon är programledare för samhällsprogrammet Trolljägarna och välkänd som krönikor från såväl Expressen som Aftonbladet. Genom åren har hon jobbat som chefredaktör och ansvarig utgivare för flertalet tidningar och tidskrifter. År 2019 utsågs hon till Årets digitala influencer och Årets kvinnliga företagare. Hon har tidigare skrivit böckerna Digital succé och Digital passion.