Fredag 13 november klockan 16.50

Rosanna Johansson spelar Mario Kart tillsammans med Albin från FBK, Linus “hockeyprofessorn” Forsberg, och The Great Journeys Patrick Standfast medan vi diskuterar vad som kan hända när vi är snällare online.

Albin Tyllgren är 26 år. Han har tidigare spelat ishockey för U18 och U20 i Färjestad BK och arbetar idag som ansvarig för FBK Akademien i Färjestad BK som innefattar junior-, ungdom-, dam- och utvecklingsverksamheterna.

Rosanna Johansson är spelnörd, kulturnjutare och plantmamma som jobbar med marknadsföringoch community på The Great Journey

Patrick Standfast är co-founder och projektledare för The Great Journey, Värmlands spelutvecklarcommunity. Med en bakgrund som låtskrivare/producent och världen som arbetsplats leder han nu satsningen för att bygga dataspelsbransch tillsammans med kulturen.

Linus Forsberg började sin resa för ett år sedan mot sin nya dröm att kunna livnära sig på gaming, e-sport och streaming.