Värmlands bokfestival är över för i år. Eller är den det?

Många av de författarsamtal som vi sänt i år kommer att komma i repris här på vår webbplats. Vi ska bara redigera bort de inslag vi inte får sända igen först. Dessutom vill vi gärna texta allt innan vi får en ny chans att lyssna och titta. Vi publicerar dem allt eftersom de är omredigerade, textade och klara. Följ oss gärna på Facebook, där kommer vi att berätta om varje släpp.

Alla de författare som vi spelade in kortare inslag med inför festivalen kan du däremot titta på redan nu. Och det är verkligen inget dåligt gäng. Se inslag med Stefan Holm och Jessica Eriksson, Malin Edgren, Marie Niljung, Anna Schön, Gunnar Lidén, Martin Bärjed, Miriam Kaukosalo, Torleif Styffe och många många fler. Totalt ungefär en timme och fyrtiofem minuter med värmländska författare och konstnärer.

Du hittar dem på Värmlandsscenen eller ser på allihop i ett svep här:

Tack för i år, vi ses snart igen!