Värmlands bokfestival kommer att genomföras den 19-20 november 2021 på Nöjesfabriken i Karlstad. Vi vill gärna se dig som utställare på festivalen och hoppas att du är intresserad och vill anmäla dig.

Vi kommer att ha ett flertal olika scener (Lilla scenen, Stora scenen, Värmlandsscenen, Kunskapsscenen och Fantastikscenen). Du som utställare erbjuds att presentera en bok eller ett projekt på någon av dessa scener. Vi kommer som vanligt att bjuda in flera nationella författare och föreläsare. 2020 års digitala bokfestival hade över 7 000 besökare och det är vi mycket glada för. Bordspriserna är de samma som vi hade inför 2020 års festival.

Vi ser fram emot ett branschmingel på kvällen den 19 november. Det blir ett särskilt tema för den kvällen, vi berättar mer när det närmar sig.

Nöjesfabriken har varit vår mässpartner de sista fem åren och tillsammans försöker vi hela tiden förbättra vår mässervice?kring festivalen. Det finns mer information om detta på vår bokningsida.

Vi hoppas och tror att pandemin kommer att vara förbi om drygt 6 månader och att vi därför kan ha en fysisk festival. Om pandemin, trots vaccinering, kvarstår så kommer alla bordsbokningar att annulleras utan någon kostnad för dig som utställare. Festivalen sker då digitalt på ett liknande vis som 2020.

Nytt för i år är att anmälan och annan värdefull information finns samlat på en särskild bokningssida