Lördag 20 november
Klockan 14.30
Lilla scenen

Livet går att förändra

Det går att förändra sitt liv fast man tror att man sitter fast.

Mia som är huvudperson i Gunilla Cullemarks Kajakbyggerskan blir lämnad av sin sambo och ägnar dagarna åt att glo ut genom vårsmutsiga fönster. En kajakritning på en webbsida och flera oväntade möten sätter igång något inom henne som tidigare varit stumt.

Gunilla Cullemark åker runt i skolor och sprider berättarmagi tillsammans med sin kollega Eva Dahlberg i SkrivSprånget. Romanen Kajakbyggerskan handlar om Mia som tappar fotfästet efter en separation men till sin egen förvåning bestämmer sig för att bygga en kajak. Gunilla debuterade 1993 med romanen Luskokarungen men skriver också noveller och teatermanus. Som medlem i Berättarnätet Öst får hon energi av att berätta men också av att höra andras muntliga historier.

Ulrika Jannert Kallenberg som skulle ha medverkat vid detta tillfälle har tyvärr lämnat återbud.