Lördag 20 november
Klockan 15.00

Lilla scenen

Barnböcker om vänskap och demokrati

Linda och Marléne berättar om sitt engagemang och sina senaste böcker. Kanske blir det också lite sång.

Linda Berving är uppvuxen med kärlek till historier och musik. Hon är verksam sångerska, och kompositör. Skriver stundvis manus och regisserar. Lucas och Lugan är berättelsen om vänskapen mellan spindeln Lucas och flugan Lugan.

Marléne Tamlin har ett stort samhällsengagemang och är under hösten 2021, när Sveriges demokrati fyller 100 år, aktuell med en ny unik barnboksserie om lär ut om demokrati och hållbar utveckling för de yngsta. Samhällskunskap för framtidens makthavare!

Linda och Marléne debuterade båda två som barnboksförfattare under 2020 och är utgivna på det lilla förlaget Ditt Bokförlag.

Fotografer: Linnéa Ranje och Thomas Björklund