Lördag 20 november
Klockan 15.00
Kunskapsscenen

Mind the Gap – inifrån och ut! Fatta besluten du längtar efter att ta i ditt liv.

Välkommen till ett träningspass i Emotional Fitness/känsloträning. För att öka din förståelse om känslors påverkan vid beslut och handling. Tillsammans kommer vi titta med nya glasögon på en eller ett par vanliga situationer från din vardag.

Har du någon situation som skaver eller är svårt att hantera t ex i jobbet? Ta med den! Tanken är att du ska få en ökad klarhet om den del du kan påverka – dig själv och lämna träningspasset med en direkt upplevelse av det som gör skillnad för framtida beslut och handlingar. Träningspasset utgår från handboken Sätt färg på ditt arbetsliv inifrån och ut. Under halvtimman använder vi två enkla Emotional Fitness-verktyg som du sen kan använda i liknande situationer i framtiden.

Johanna Wallin är författare, ingenjör och konstnär som under sitt eget liv sett ett glapp mellan de vi säger oss vilja vara och de strukturer vi har i arbetslivet för att stötta oss att lyckas. Idag bidrar hon genom att skapa tid och plats för tankar och känslor. Med medkänsla och nyfikenhet hjälper hon oss att se på olika situationer inifrån och ut. Som mentor, coach och mötesledare guidar hon både individer och grupper i liknande träningspass som det vi kommer få uppleva. Kom och stretcha din acceptans, bygg upp styrka och öka uthålligheten för enklare hantering av känslor i framtiden.

Fotograf: Catharina Fyrberg