Lördag 20 november
Klockan 11.30
Värmlandsscenen

Elving Älgs värsta dag. Att skapa tillsammans

Ett samtal om barnboken Elving Älgs värsta dag med författaren Anita Forsnäsgård och illustratören Solveig Rudström Svensson. Samtalet som leds av Gunvor Nyman, journalist, handlar också om hur en bok blir till och glädjen att skapa tillsammans.

Anita Forsnäsgård, Karlstad, har skrivit flera böcker och fick Region Värmlands Litteraturstipendium 2008 för barnboken Åh, vad ni ska sakna mig! Hon är medlem i Sveriges Författarförbund, utbildad inom litteratur, teater och skrivande, samt har undervisat i skrivande. Läs mer på forsnasgard.se

Solveig Rudström Svensson, Arvika, har sedan många år varit verksam som konstnär och är medlem i Värmlands konstnärsförbund. Hon har ställt ut i separat- och samlingsutställningar i Sverige och Norge och är representerad i Statens Konstråd, samt i olika regioner och flera kommuners samlingar.