Fredag 19 november
Klockan 15.00
Värmlandsscenen

Att skriva tillsammans

Vad innebär det egentligen att skriva tillsammans? Vilka utmaningar ställs man inför och hur kan man använda varandras styrkor? Jessica Eriksson och Stefan Holm har skrivit en barnbok tillsammans, och under de senaste åren vunnit ett flertal novelltävlingar och publicerat noveller inom olika genrer. De har skrivit ett förlagskontrakt på en roman som de just nu arbetar med och som kommer ut under 2022.

Jessica Eriksson har en doktorsexamen i nordiska språk och är dekan för lärarutbildningen vid Karlstads universitet. Stefan Holm är OS-guldmedaljör i höjdhopp, före detta IOK-medlem och numera höjdhoppstränare. Båda har skrivit ett flertal böcker var för sig, och skriver även numera mycket tillsammans inom främst romance/feelgood.