Lördag 20 november
Klockan 13.30

Fantasyscenen

Myt: Ursprung och modernitet

Emil kommer berätta om hur det relativt nystartade förlaget Hinsides Publications föddes ur den berättelse som han valt att döpa till Myt. Ett ännu oavslutat narrativ vars speciella omständigheter kommer belysas för den nyfikne. Om någon kommer bli klokare av detta är tyvärr inte helt säkert men däremot utlovas en och annan personlig reflektion om livet och konsten i allmänhet och om vikten av att bejaka fantasin i synnerhet.

Emil Ahlman är tecknare i grunden och har jobbat som bildlärare i Värmland under många år. Han har också arbetat på uppdrag för en rad olika tidningar både som illustratör och skribent. Parallellt med bildskapandet och skrivandet har det också hunnit skapas en del musik tillsammans med det tunga bandet Mammoth Storm.

Fotograf: Vilma Vidjeskog