Fredag 19 november
Klockan 14.00
Kunskapsscenen

Hur lätt är det som högkänslig att iscensätta narcissister?

Charlotta Lagerberg Thunes berättar om bokserien om högkänsliga Lo och den nya boken Sorgmanteln som är den tredje delen i serien om Lo.

De två första böckerna om Lo heter Orkidébarnet och Fjärilsdrömmar. I tredje boken får vi läsa om emotionellt osynligt våld och gaslighting som är en psykisk manipulation som dolda narcissister ofta använder sig av som verktyg.

Charlotta Lagerberg -Thunes är beteendevetare och har arbetat inom BRIS, skola, socialt arbete inom stat och kommun och lever och verkar som författare och konstnär. Hon har också skrivit barnböcker om popcornet Poppe. Hon målar och skriver på sin sjuttonde bok. Hon föreläser om HSP (Highly Sensitive Person), narcissism och skam. Dessutom frilansskriver hon och har fått åtskilliga utmärkelser och har bland annat korats till årets driftigaste HSP-person två år i rad. Hon håller också författarskurser vid Vuxenskolan i höst.