Nu öppnar vi bordsbokningen för Värmlands bokfestival som i år hålls den 18 och 19 november på Nöjesfabriken i Karlstad. Vi har en hel del nyheter för i år bland annat temaindelade områden som vi hoppas ska förbättra helhetsupplevelsen för besökarna och förenkla för din placering.

Läs mer på bokningssidan och boka i tid så att du får en bra placering.

Som utställare har du möjligheten att presentera din bok eller ditt projekt på någon av våra scener utan extra kostnad. Anmälan till en scentid gör du i samband med din bordsbokning. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.

Vill du träffa kollegor i branschen, boka då gärna minglet på kvällen den 18 november, det blir lite underhållning med mat och en avslappnad branschkväll tillsammans.

Närmare 150 bord brukar bokas på festivalen så passa på att boka i god tid för att försäkra dig om en plats och möjlighet till en scentid.