I år kan vi erbjuda ett weekendpaket med biljetter till den Tony Award-vinnande musikalen Titanic The Musical på Wermland Opera, biljetter till Värmlands bokfestival och Sandgrund – Lars Lerins konsthall på Sandgrundsudden.

Detta ingår i weekendpaketet:

  • Entré till Värmlands bokfestival.
  • Biljett till Titanic The Musical på Wermland opera inklusive programblad
  • Entré till muséet Sandgrund Lars Lerin
  • Hotell, tvårätters supé och frukostbuffé.
    Välj mellan Scandic Winn (1 575 kronor per person) eller Elite Stadshotellet (från 1 725 kronor per person).

Obs! Fullbokat!

Weekendpaketet bokas på: marknad@wermlandopera.com

Titanic The Musical

Titanic är en ensemblemusikal där vi får följa olika livsöden från första till tredje klass. Musikalen börjar i hamnen i Southampton när passagerarna går ombord. Vi ser autentiska personer, som var med på Titanics jungfrufärd och får följa dem under tre fantastiska dagar till havs. Det är skeppsbyggaren, kaptenen, ägaren och flera resenärer med stora drömmar om en strålande framtid i Amerika. De är också övertygade om att de gått ombord på världens mest moderna skepp, ett helt osänkbart …

Med 22 personer i ensemblen, som kreerar mer än 60 roller, och en stor orkester blir
Titanic The Musical en hissnande, överväldigande och drabbande musikalupplevelse!

Sandgrund – Lars Lerin

Lars Lerins permanenta konsthall är belägen i Karlstad i den ombyggda restaurangen Sandgrund. Här kan du se Lars Lerins utställning året om, och även besöka gästutställningsrummet för speciellt inbjudna konstnärer.

Värmlands bokfestival

Intresset för Värmlands bokfestival är stort. Festivalen har fem olika scener som erbjuder ett program med kända och mindre kända författare som berättar om sina böcker eller särskilda teman. Filmaren Sara Broos är konferencier på den stora scenen.

Totalt erbjuder Värmlands bokfestival drygt 120 programpunkter och över 100 utställare från stora delar av Sverige.