Musse och Helium

Stora scenen
Torsdag 17 november
Klockan: 09.30-10.20
Målgrupp: Lågstadiet

Obs! Fullbokat

Att välja ett yrke med kreativ inriktning var alltid självklart för Camilla. Förutom att skriva böckerna om Musse och Helium har hon också jobbat som artist, låtskrivare, producent och dj. Att få skapa för barn tycker Camilla är bland det finaste man kan göra.

I bokserien Musse och Helium får vi följa de två små mössens spännande resa tillbaka till Djurriket, där de tillsammans med sina vänner måste hinna före den onda Duvjägaren till rikets största skatt, Guldosten. Det blir en resa genom en myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer.

Camilla kommer att berätta om och svara på frågor om sitt författarskap och hennes inspiration till de spännande böckerna om Musse och Helium.

Aktuell med: Den sjunde boken om Musse och Helium – En oväntad vändning.

Foto: Lindrizia AB