Värmlandsscenen
Lördag 19 november
Klockan : 12.00

Alla vill bli något annat än de är

Detta är en samling berättelser om några människor som alla vill bli något annat än de är. Vad vill de bli? Nya människor? Hur fungerar det, är allt i livet en enda cirkelrörelse eller är det omöjligt att kliva ner i samma flod två gånger? 
 
Vi möter en rad olika individer: en far, en son, en fru, en kompis, en flickvän, en arbetslös, en tyst, en präst, en kille i grön jacka, bröderna Anders och Patrik, deras respektive Frida och Victoria. Fast inte i den ordningen. 
 
Vilka är de här människorna? Gör de en bouppteckning? Är de alla i själva verket samma person? De trasslar in sig. Precis som historierna trasslar in sig i varandra. Vissa hör ihop. Vissa hör inte ihop. Vissa hör ihop fast kanske inte på det sätt man trodde. Eller som de kanske borde? 

Jonas Karlsson är verksam som skådespelare, dramatiker och författare. Han debuterade 2007 med novellsamlingen Det andra målet och har därefter skrivit ett antal noveller och några romaner.  Novellen Rummet är såld till och utkommer i elva länder, däribland Storbritannien, USA, Ryssland och Kina.  

Fotograf: Sara Mac Key