Emotional Fitness at work – träning för framtidens beslutsfattare 

Kunskapsscenen
Fredag 18 november
Klockan : 11.30

Om du vill kunna springa längre, bli smidigare eller starkare i kroppen är det självklart att fysisk träning behövs. Om du istället önskar utvecklas i en ny inriktning eller vara mer kreativ på jobbet är det inte kroppen som behöver byggas upp eller stretchas utan dina tankar och känslor.  

Välkommen på en föreläsning där ett Emotional Fitness träningspass ingår så att du lättare kan genomföra förändringar som behövs. Med hjälp av övningar från Johannas bok Sätt färg på ditt arbetsliv benar vi ut hur känslor och tankar påverkar dig. Du lämnar med ny klarhet – ett inre skifte – som gör det roligare att vara ledare i en osäker och komplex framtid och lättare att fånga nya, oanade möjligheter. Under ett träningspass i Emotional Fitness bygger du främst upp en djupare relation till dig själv. Med den kan du kommunicera tydligare och fatta fler hållbara beslut istället för att lösa problem med kortsiktiga brandkårsutryckningar som skaver i längden.  

Johanna Wallin är ingenjören och konstnären som i sitt eget arbetsliv såg ett glapp i hur vi stöttas att förändras. Idag tränar hon som business mentor och coachledare i förståelse för känslor och tankar i vardagsbeslut. Hennes speciella inriktning är när vi är utanför vår bekvämlighetszon, gör nya saker och förändras. Med stor kännedom om känslor, ihop med en rejäl dos medkänsla och nyfikenhet hjälper hon andra att utforska vardagssituationer inifrån och ut. För att finna nya sätt att agera som gör hela förändringsresan inspirerande.  

Fotograf: Catharina Fyrberg