En feel bad-drottning talar ut  

Entréscenen
Lördag 19 november
Klockan : 11.30

Kersti Vikström berättar hur den medeltida Disasagan, seriefiguren Hälge och möten med människor i tillvarons utkanter har inspirerat henne till romanerna URNA och Projekt Ivarsliden. Om att vilja kliva in i berättelsen och möta utmaningar med hjälp av fantasins glasögon. Om att skriva “feel bad” för att benämna världen.   

Kersti Vikström är fritidsledaren som blev arbetslös för att sen bli arbetsförmedlare, diakon och föreståndare i ett arbetsintegrerat socialt företag i norra Dalarna. Egentligen har hon aldrig velat bli något annat än författare, men av olika anledningar blev det inte debut på allvar förrän 2013, med ungdomsromanen Gyckarens arv. Sen dess har det blivit fler romaner för både ungdomar och vuxna samt bidrag i olika novellsamlingar.  

Besök gärna hemsidan www.kerstivikstrom.se för mer information.