Kunskapsscenen
Fredag 18 november
Klockan : 12.30

Gustafsvik 1809 – ett Sverige vid avgrundens kant 

Larson och Liljebjörn spelar och sjunger utifrån historien om herrgården Gustafsvik utanför Kristinehamn. De har för ABF Värmlands räkning tagit fram ett studiematerial kopplat till historien. Dessutom har de skrivit musik som går som en röd tråd genom materialet. På bokfestivalen får vi ett smakprov på den makalösa berättelsen om ett Sverige vid avgrundens kant. 

Presenteras av ABF Värmland, som är en del av Sveriges största studieförbund. De vill göra en annan värld möjlig genom att ge människor chansen att följa sina drömmar oavsett bakgrund och ekonomiska förutsättningar. Genom att lära av varandra och skapa mötesplatser värnar de om folkbildningen i Sverige.  

Fotograf: Robin Angle