2063 – en positiv framtidsvision 

Caféscenen 
Lördag 19 november 

Klockan: 13.00 

Kenth E K Carlsson var trött på deckare med bestialiska mord om hur framtiden går under, så han bestämde sig för att skriva en positiv bok som kontrast. Det var för tio år sedan, men nu har 2063 äntligen haft release.  

I boken får vi inte bara följa huvudpersonen Ellinor från början av 2000-talet till 2063 då hon fyller 70 år. Vi får också följa utvecklingen inom forsknings-, energi- och miljöområdet och hur den påverkar världen i en positiv riktning. 

Under bokfestivalen berättar Kenth E K Carlsson mer om boken, om författarmisstag och om en hemlighet som avslöjas efter sidan 300.   

Kenth E K Carlsson har nyligen avslutat en karriär som konsult inom ledningsområdet och som mentor till chefer. Under de senaste 25 åren har han också varit aktiv i politiken på kommunal och regional nivå. Detta är hans första roman. Dessförinnan har han medverkat i flera fackböcker med olika ledningsfrågor som tema.