Dessa tankar på dig 

Värmlandsscenen 
Lördag 19 november  
Klockan: 14.00  

William och Alice tar båda tunnelbanan till jobbet varje morgon. En måndag hamnar de av en tillfällighet mitt emot varandra och därefter sätter de sig på samma platser varje morgon i förhoppningen om att återses. Dag för dag byggs den ömsesidiga attraktionen upp mer och mer genom allt hetare blickar och samtal. Ska det som började som en helt vanlig vecka sluta i något som de bara kunnat drömma om? 

Jessica Eriksson och Stefan Holm berättar om sitt gemensamma skrivande med utgångspunkt i audioserien Dessa tankar på dig, som ges ut av BlancheStories och har release i samband med Värmlands bokfestival.  

Det är parets debut inom audioserier. Vilka skillnader är det mellan att skriva en novell, en roman och dessa kortare texter som är ämnade att lyssnas på? Kräver det olika sätt att arbeta? Och vad innebär det egentligen att skriva tillsammans? Vilka utmaningar ställs man inför och hur kan man använda varandras styrkor?  

Jessica och Stefan delar med sig av sina reflektioner kring och erfarenheter av skrivande. 

Jessica Eriksson har en doktorsexamen i nordiska språk. Stefan Holm är OS-guldmedaljör i höjdhopp och numera höjdhoppstränare. Båda älskar att skriva och har publicerat ett flertal böcker var för sig. De har upptäckt hur roligt det är att skapa texter tillsammans och skriver noveller inom främst romance och feelgood. Deras debutroman ”Människor som hör ihop” släpps våren 2023 på förlaget Everlasting Publisher.