På spaning i Coronaskuggan 

Caféscenen  
Fredag den 18 november 
Klockan: 13:00 

Presentation av boken På spaning i Coronaskuggan som handlar om coronaåret 2021 och de upplevelser man kan hämta månad för månad från naturen och närmiljön när man lever under social distansering. Varje månad har Rune Blidh och Anders Wahlmark gjort en utflykt till ett naturreservat eller vandringsled, där den förstnämnde kåserat och den sistnämnde målat.  

Texten innehåller många sidospår med tankar om klimatförändringar, skogen, händelser i världen, åldrande, minnen, längtan med mera. Allvaret blandas med humor och fyndiga ordvrängerier.  

Rune Blidh är trubadur, författare, underhållare och studiecirkelledare. Uppväxt i Frykerud och bosatt i Kristinehamn. Fick Kristinehamns kulturstipendium 2015 och Värmlands visstipendium 2017. 

Anders Wahlmark är akvarellmålare. Född i Hudiksvall och bosatt sedan många år i Kristinehamn. Han har illustrerat Runes tre senaste böcker och har haft utställningar i bland annat USA, Norge och Stockholm.