Hallå: min faster. Var är du? 

Kunskapsscenen  
Fredag 18 november  
Klockan: 16.00 

 
De gamla mötesplatserna är borta. Var ska vi nu ses? I den här nya verkligheten som är din? Som jag inte förstår. Det är som ropar vi till varandra över en avgrund. Gradvis blir min faster alltmer förvirrad. Jag och mina bröder är de närmsta anhöriga. Hon står oss nära – och ändå inte. Så gåtfulla vi kan bli för varandra. En människa som förändras men ändå är sig själv. Delvis och glimtvis. Vad är det som sägs, nu när filtren är borta? Är det meddelanden från vår baksida?  

Ulla Wentzel är utbildad socionom och litteraturvetare. Hon har varit verksam inom kultursektorn i hela sitt yrkesliv, bland annat som redaktör för tidskrifterna Rallarros och Abrakadabra, samt som bokpratare, barnboksrecensent och teaterproducent. Hallå: min faster är hennes skönlitterära debut. 

Fotograf: Staffan Jofjell