I den djupa skogens famn 

Caféscenen 
Fredag 18 november 

Klockan: 16.00 

Annika Eriksdotter samtalar med förläggare Gun-Britt Karlsson om den kreativa processen från idé till en poetisk fotobok.  

I boken möts barndomsminnen, olika tider, händelser och människor. Allt medan livet passerar förbi för att sedan starta om på nytt. I dikt och bild får vi följa med in i den miljö som så många av oss känner en stor samhörighet med: skogen. 

Annika Eriksdotter är konstnär med inriktning på fotografi, broderi och mixed media, konstpedagog samt skolkonstnär (50%) på Kronoparksskolan i Karlstad. Hon är bosatt i Skoghall där hon också har sin ateljé. Annika är representerad på ett 40-tal ställen, bland annat i Täby kyrka, Åmåls bibliotek och på Upplandsmuseet. Hon är medlem i KRO, Svenska fotografers förbund SFF, Centrum för fotografi CFF och Värmlands konstnärsförbund.                                   

Tidigare utgivna böcker:  

Kärrbackstrand, en fotografisk berättelse 2018 Votum förlag 
Pappa och jag, en fotodagbok om kärlek, demens och döden 2020 Votum förlag