Chefens dubbelliv – om chefer med psykisk ohälsa 

Kunskapsscenen  
Fredag 18 november 
Klockan: 14:30 

Hanna berättar om sin egen upplevelse av att vara chef med psykisk ohälsa och av att stötta chefer med psykisk ohälsa. Hon menar att det är viktigt att bryta tabut om chefer som mår dåligt och varför många inte vågar berätta om sin ohälsa utan kämpar hårt för att upprätthålla en fin chefsfasad. Hanna berättar om sin bok som handlar om hur vi bättre kan stötta chefer med psykisk ohälsa, vad den drabbade chefen själv kan göra och hur ledningsgrupper och organisationer kan arbeta för ett mer hållbart ledarskap. Boken heter Chefens dubbelliv – från psykisk ohälsa till hållbart ledarskap.  

Hanna Wiik, VD Go for Golden. Tidigare chef i offentlig sektor i nästan 15 år. Bland annat varit både hållbarhetsdirektör samt tillväxt- och regionplanedirektör i Region Stockholm, chef i Regeringskansliet samt regeringens utredare i bostadsfrågor, konsult och chef på kommunalt näringslivsbolag.   

Läs mer om Hanna Wiik och hennes företag Go For Golden 

Fotograf: Tatiana Boret-Olsson