Låt ditt intresse bli kunskap med lustfyllt lärande i folkbildningen

Kunskapsscenen
Fredag 18 november

Klockan: 10.30

Folkbildning är fantastiskt! Det är en fri och frivillig form av lärande, personlig utveckling och gemenskap som når människor över hela landet. Medborgarskolan når årligen i regionen över 10 000 individer inom cirkelverksamhet, 5000 deltagare inom annan verksamhet och ännu fler kulturarrangemang. Det är bara ett axplock av det folkbildningen bidrar med, dagligen, runtom i länet.

Verksamheten hade inte varit möjlig utan drivna ledare som tar sig an grupper och delar sin kunskap samt intresse. Vi kommer på scenen berätta om hur ett väckt intresse kan förmeras och förmedlas genom folkbildning till andra människor i ett samtal med några av våra engagerade ledare.

Erika Wallberg är folkbildningschef på Medborgarskolan i Värmland och Örebro. Erika har arbetat med folkbildning i 6 år och tycker att det är skitviktigt, på riktigt.

Tillsammans med ett urval av ledare som verkar i Värmlands län kommer vi prata om hur lustfyllt lärande och vad det gör för människor.