Minnen från Värmland

Stora scenen  
Fredag 18 november 
Klockan: 14.15 

På Värmlands bokfestival presenteras fem vinnare av de som deltagit i Värmland skriver på årets tema Minnen från Värmland.  

Ingången till skrivandet har varit följande: Vad har du för minnen? Har du bott hela ditt liv i Värmland eller har du nyss kommit hit? Kanske bor du inte ens i Värmland men har en massa minnen? Det kan vara minnen från tidigare generationer eller ett minne från igår. Kanske kan du kolla på bilder för att få inspiration. Gamla svartvita fotografier eller bilder i mobilen. 

Louise Alvarsson är utbildad journalist och skrivpedagog, författare till böckerna Skriv bara skriv och Skriv och må bra, projektledare för Värmland skriver och har varit handledare för Drömsommarjobbet med inriktning skrivande i två år. Hon har under många år varit med som samtalsledare på Värmlands bokfestival och kommer i år, 2022, att prata med bland andra Helena von Zweigbergk, Jonas Karlsson och Marit Kapla.