Målgrupp: Lågstadiet
Torsdag 16 november
Klockan 10.20-11.00 FULLSATT
Klockan 11.10-11.50

Anja Gatu är sportjournalisten som lyckats kombinera de två saker hon tycker om allra mest i sitt författarskap – sport och fiktion. Hon har arbetat för tidningen Sydsvenskan och Sveriges Radio och rest världen runt för att göra reportage om fotbollsmatcher och OS. Anja Gatu håller även skrivarverkstäder för barn, modererar samtal om sport, jämställdhet och integration samt leder workshops i mångfaldsarbete.  

2015 debuterade Anja Gatu som barnboksförfattare med boken Passa bollen, Kosse! Sedan dess har Anja skrivit flera böcker med sport i fokus.  

I höst kommer Anja Gatu till Värmlands bokfestival för att ha författarsamtal om bokserien Kattspionerna tillsammans med Värmlands lågstadieelever. En tillhörande lärarhandledning finns att utgå från i klassrummet. 

Boka Anja Gatu

Fotograf: Emma Larsson