Stora scenen 
Lördag 18 november 
Klockan 14.15-14.55 
 

En bra plats i skallen 

Möt komikern och skribenten Marcus Berggren i boksamtal med Stefan Holm.  

Kungälv, några år in på 00-talet. Felix, Eddie, Mikko och Andy startar ett band för att bli något. För att komma bort från sig själva. Från allt. För att LEVA. De lyckas direkt. Men bara med att komma bort från sig själva. Vägen hem visar sig vara svårare. 
 
“Det enda jag ville var att befinna mig på en bra plats i skallen, styra in det portabla tankehotellet i en fredad zon. Alla medel var tillåtna, bokstavligt talat.” 
 
Marcus Berggren, född 1990, är uppvuxen i Kungälv utanför Göteborg. Han jobbar som komiker och skribent. Han är känd från bland annat Tombola Podcast som han driver tillsammans med humorkollegan Carl Stanley. Han har även medverkat i Tankesmedjan i P3 samt som programledare för Morgonpasset i P3. En bra plats i skallen är hans debutroman.