Caféscenen 
Fredag 17 november 
Klockan 12.00-12.25 

Hur människoöden tvinnas samman 

Boken Själens resa – Vägen hem – konsten att höra kallelsen handlar om en ung kvinna som blir kallad ut i världen för att söka mer medvetenhet om själens eviga resa. På ett magiskt sätt möter hon en man som blir hennes följeslagare. Tillsammans letar de efter den gyllene nyckeln till själens tempel. Det hon söker efter är det sanna livet bortom den här världens illusioner. Hon följer sitt hjärtas kallelse för att finna sin essens, sitt ursprung bortom tid och rum. Du kan läsa boken många gånger och varje gång du läser den väcker den något nytt och unikt inom dig. 

Berit von Scheven har hållit Dalai Lama i handen och skrivit en bok om en munk. Hon är pedagog, beteendevetare och bildterapeut som stöttar människor att utvecklas och leva sin fulla potential. Börje Arvidsson kommer att vara med på scenen.  

Fotograf: Simone Syvertson