Caféscenen 
Fredag 17 november 
Klockan 13.00-13.25 

När tilliten skadas behöver vi försonas i hjärtat 

Charlotta Lagerberg Thunes är aktuell med boken Vingklippt, den fjärde delen i serien om högkänsliga Lo.

Charlotta kommer presentera sin bokserie och samtala om trauman. Hur vi läker trauman, vad det är för något, och vikten av att förstå att för högkänsliga individer tränger trauman allt djupare in. Charlotta har också skrivit värdefulla barnböcker om Poppe, med sagor som berättar sig in i livet och som hjälper barn att sätta ord på stora och små känslor. 

Charlotta Lagerberg Thunes är författare, föreläsare, konstnär, poddare och beteendevetare i botten. Hon har arbetat med socialt arbete, med asyl, utbildning, BRIS och inom stat och kommun. Charlotta har författat arton böcker.  

Läs gärna mer om henne här: www.lottastextochskrift.se och www.artbyclt.se