Entréscenen 
Lördag 18 november 
Klockan 14.30-14.55 

Våga skriva! 

Drömmer du om att skriva? Hinner du inte? Kommer du inte i gång? Vågar du inte? Det är hög tid att se över de hinder som står i vägen för dig och din bokdröm, slå hål på osanningar om din förmåga och sluta bry dig om vad andra tänker och tycker. 

För Erica Eklund tog det 15 år att skriva sin debutroman, så lång tid behöver det inte ta för dig. Hon vet vad som krävs och i sin presentation utmanar hon dig att gräva djupare för att faktiskt våga skriva.

Erica Eklund har en bakgrund som gymnasielärare i svenska och tyska men arbetar sedan sex år som författarcoach, lektör och redaktör. 2022 debuterade hon med den självbiografiska romanen Jorden skälver, marken gungar och i september 2023 kom boken Våga skriva. Erica driver också Våga skriva som en podcast och medlemstjänst. 

Fotograf: Lumeah Photography