Caféscenen  
Lördag 18 november 
Klockan 13.30-13.55 

Drömspår – inspirerande om Sveriges härligaste längdskidåkning

Roger Borgelid har valt ut några av sina personliga favoriter bland landets längdparadis, där han i text och bild fångar och skildrar det som kännetecknar och utmärker varje plats – naturens, miljöernas, spårens och skidåkningens karaktär och själ. Drömspår tar läsaren till vidunderliga fjällvidder, sagolika trollskogar, mysiga myrmarker och orörd vildmark och visar vägen till de härligaste spåren och mest magiska miljöerna för längdskidåkning som finns att uppleva i vårt avlånga vinterland. 

Roger Borgelid är en flerfaldigt internationellt prisbelönt fotograf och skribent som arbetar på uppdrag för några av Sveriges och världens ledande tidningar och magasin. I över 30 år har Roger varit en av de mest anlitade och uppskattade fotografer inom de ämnen han skildrar – resor, äventyr, natur och outdoor.  

I samtal med Mari Hermansson, förläggare Votum Förlag