Vuxna

Elisabeth Dammyr

Elisabeth Dammyr

I am Pure Love

Tid: Lördag 23 november, klockan 13.00
Plats: Lilla scenen

Vi befinner oss alla på vår egen unika livsresa. Trots att du och jag är olika och strävar efter olika mål, finns det något som förenar oss, nämligen behovet av reflektion och eftertanke.

Boken som Elisabeth Dammyr skrivit är ett verktyg som du kan använda för att ta nästa steg på din livsresa. Den innehåller 52 texter som var och en handlar om en positiv mänsklig egenskap eller känsla som är viktig för din personliga utveckling. Välj ut vilka texter som känns relevanta för dig i den situation du just nu befinner dig i, eller läs dem från början till slut – en för varje vecka på året.

Det är bara du som har ansvar för dig och ditt liv. Gör dig därför medveten om vem du är, vad du behöver och vad du vill. Gör val som passar dig och gläd dig åt ett underbart liv under vilket du bygger upp din inre styrka för att du på bästa sätt ska kunna möta dig själv och andra med kärlek.

Elisabeth Dammyr har en bred arbetslivsbakgrund från bland annat en av de svenska myndigheterna,  där hon arbetat med kontroller, analyser, ledarskap och lärare. Elisabeth har erfarenhet som guide, resesäljare och projektledare inom besöksnäringen samt som näringslivsutvecklare i en kommun.  Intresset för människors välmående och personlig utveckling har lett till att Elisabeth driver det egna företaget Up2U,  och arbetar nu som livs- och karriärcoach, föreläsare och författare.

Kommentarsfältet är stängt

Tema av Anders Norén