I boken GO GIRL GO får vi följa Maria Henriksson Sohlberg, på hennes sjukdomsresa. Så här beskriver hon själv sin bok;

”Mitt liv är fyllt av en massa frågor som jag aldrig kommer att få några svar på, just därför vill jag att mina dagar skall vara meningsfulla. Hur jag kan göra för att må bättre har numera blivit en rutin som hör livet till. Jag, bara jag, kan fylla på med de saker som jag behöver och jag har bestämt mig – jag skall banne mig göra det bästa av det mesta.

GO GIRL GO är verkligen precis som mitt liv en bok fylld av ” gråt-skratt-måbra-funderar-läsning”. 

Maria Henriksson Sohlberg har många års erfarenhet från scenens värld, från träning och hälsa till ledarskap, coachande och mentalträning och hon delar så gärna med sig av sina funderingar. Och visst kan vi alla sätta på oss ”nya glasögon” för att se just det vi behöver att se för att få till positiva förändringar. 

Så hoppas du är redo för nya tankar, nya positiva förhållningssätt och nya perspektiv. 

Föreläsning
Tid: 16 november, kl. 16.05-16.30
Scen: Stora scenen
Ålder: